Nicole Kidman замества Marilyn Monroe

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Никол Кидман (Nicole Kidman) ще изиграе главната роля във филма "Как да се омъжиш за милионер" (How to Marry a Millionaire). Оригиналната версия на лентата от 1953 г. превръща тогава все още не много популярната Мерилин Монро (Marilyn Monroe) в звезда.

Според сюжета на оригиналния филм три млади девойки се опитват, използвайки чара си, да съблазнят милионери, за които да се омъжат.

Детайлите от сценария на римейка засега се пазят в строга тайна, като е известно само, че действието ще се развива в съвременноста, а самата история ще получи нова интерпретация, предава The Hollywood Reporter. Сценарист на лентата ще бъде Саша Гервази (Sacha Gervasi), работил и над сюжета на филма на Стивън Спилбърг (Steven Spielberg) "Терминал". В проекта Никол Кидман за пръв път ще се изяви и като изпълнителен продуцент.

В момента звездата се снима в три високобюджетни продукции. През 2006 г. тя беше призната за най-високоплатената холивудска актриса, чийто хонорар възлиза средно на 17 милиона долара.

Сподели.