Nick Cave And The Bad Seeds пускат троен албум с редки записи

Pinterest LinkedIn +

Nick Cave And The Bad Seeds пускат троен сборник с редки записи, съобщава сайта Компилацията "B-Sides And Rarities" ще излезе на 22 март, от "Mute Records". Трите диска ще включват общо 56 парчета.

Мик Харви (Mick Harvey), един от основните членове на групата, отбелязва: "В общи линии, това са В-страни, материали, записвани за сингли, филми, радиа и допълнителни записи. От друга страна, това са записи на Bad Seeds, а не просто на Ник Кейв (Nick Cave)".

Ето и пълният траклист на "B-Sides And Rarities":

Диск 1:

01 Deanna (Acoustic)
02 The Mercy Sea (Acoustic)
03 City Of Refuge (Acoustic)
04 The Moon is in the Gutter
05 The Six Strings That Drew Blood
06 Rye Whiskey
07 Running Scared
08 Black Betty
09 Scum
10 The Girl at the Bottom of My Glass
11 The Train Song
12 Cocks 'n' Asses
13 Blue Bird
14 Helpless
15 God's Hotel
16 (I'll Love You) Till the End of the World
17 Cassiel's Song
18 Tower of Song
19 What Can I Give You?
Диск 2:

01 What a Wonderful World
02 Rainy Night in Soho
03 Lucy (Version #2)
04 Jack the Ripper
05 Sail Away
06 There's No Night Out at the Jail
07 That's What Jazz is to Me
08 The Willow Garden
09 Ballad of Robert Moore and Betty Coltrane
10 King Kong Kitchee Kitchee Kee-Mi-O
11 Knoxville Girl
12 Where the Wild Roses Grow
13 O'Malley's Bar Pt. 1
14 O'Malley's Bar Pt. 2
15 O'Malley's Bar Pt. 3
16 Time Jesum Transeuntum Et Non Riverentum
17 O'Malley's Bar Reprise
18 Red Right Hand (Scream 3 version)

Диск 3:

01 Little Empty Boat
02 Right Now I'm a Roaming
03 Come Into My Sleep
04 Black Hair (Band Version)
05 Babe, I Got You Bad
06 Sheep May Safely Graze
07 Opium Tea
08 Grief Came Riding
09 Bless His Ever Loving Heart
10 Good Good Day
11 Little Janey's Gone
12 I Feel So Good
13 Shoot Me Down
14 Swing Low
15 Little Ghost Song
16 Everything Must Converge
17 Nocturama
18 She's Leaving You
19 Under This Moon