New Kids On The Block - Greatest Hits

Pinterest LinkedIn +

Компилацията с най-доброто от дискографията на американската бой банда New Kids On The Block, сформирана през 1984 г. в Бостън, включва общо 15 парчета, в това число два бонус трака.

Нашумели в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век с хитовете си I'll Be Loving You (Forever), Step by Step, Baby I Believe In You и др., когато спечелват и две Американски музикални награди (за Любима поп/рок банда и Любим поп/рок албум), NKOTB преустановиха кариерата си през 1984 г. за период от 13 години, а последвалият реюниън бе ознаменуван с нов албум - The Block, и турне.

В момента групата, чийто актуален състав включва братята Джордан и Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Дони Уолбърг – по-големият брат на Марк Уолбърг, който е член на NKOTB за кратко в самото начало на кариерата й, и Дани Ууд, е на турне с Backstreet Boys, което ще приключи в средата на 2012 година.

С около 80 млн. продадени копия от записите им в световен мащаб, New Kids On The Block са една от най-успешните поп банди в историята.

Траклист:

1. Step By Step
2. You Got It (The Right Stuff)
3. I’ll Be Loving You (Forever)
4. Cover Girl
5. Didn’t I (Blow Your Mind))
6. Please Don’t Go Girl
7. Tonight
8. Valentine Girl
9. Let’s Try It Again
10. If You Go Away
11. Baby, I Believe In You
12. Games (The Kids Get Hard Mix)
13. My Favorite Girl
Бонус тракове:
14. The Right Combination (Seiko with Donnie Wahlberg)
15. Angel Of Love (Ana with Jordan Knight)

Разпространява Вирджиния Рекърдс/ Sony Music Entertainment

Нашумели в края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век с хитовете си I'll Be Loving You (Forever), Step by Step, Baby I Believe In You и др., когато спечелват и две Американски музикални награди (за Любима поп/рок банда и любим поп/рок албум), NKOTB преустановиха кариерата си през 1984 г. за период от 13 години, а последвалият реюниън бе ознаменуван с нов албум - The Block, и турне. В момента групата, чийто актуален състав включва братята Джордан и Джонатан Найт, Джоуи Макинтайър, Дони Уолбърг – по-големия брат на Марк Уолбърг, който е член на NKOTB за кратко в самото начало на кариерата й, и Дани Ууд, е на турне с Backstreet Boys, което ще приключи в средата на 2012 г. С около 80 млн. продадени копия от записите им в световен мащаб, New Kids On The Block са една от най-успешните поп банди в историята.

Траклист:

1.            Step By Step

2.            You Got It (The Right Stuff)

3.            I’ll Be Loving You (Forever)

4.            Cover Girl

5.            Didn’t I (Blow Your Mind))

6.            Please Don’t Go Girl

7.            Tonight

8.            Valentine Girl

9.            Let’s Try It Again

10.          If You Go Away

11.          Baby, I Believe In You

12.          Games (The Kids Get Hard Mix)

13.          My Favorite Girl

Бонус тракове:

14.          The Right Combination (Seiko with Donnie Wahlberg)

15.          Angel Of Love (Ana with Jordan Knight)
Разпространява Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment

Сподели.