"Нема такъв живот": национално турне на Шкумбата и "Нема к'во"

Pinterest LinkedIn +

Събрали се всички стендъп комици, за да решат как да излязат от творческа криза и да накарат хората отново да ги харесват. Попитали най-добрия от тях – този, от когото са се учили, този, който разсмива мало и голямо вече години наред:
 
   – Учителю Шкумба, какво да направим, за да накараме хората да се смеят? 
   – Ами, момчета... как да ви кажа?!... Нема к‘во! 

Това е положението! "Нема к‘во" и Шкумбата предприемат национално турне, за да върнат доброто старо чувство за хумор на сцената, смеха в залата, вкуса към качествения стендъп и истински забавните мъже. Младите лъвчета на модерната стендъп комедия от "Нема к‘во" и ветеранът в бранша – Шкумбата – предприемат вълнуващ тур в осем български града, на осем български сцени, сред хиляди хора в публиката.

Очакват се възторжени (към нестихващи) аплодисменти на:

22 октомври – Плевен; 30 октомври – Петрич; 7 ноември – Враца; 10 ноември – Пловдив; 14 ноември – Бургас; 28 ноември – Габрово; 29 ноември – Варна.

И голямото събитие в София.

Не е за вярване, но това шоу наистина няма да промени живота ви!

Достъпът на лица под 16 години, колкото и красиви да са, е ограничен!

Билети: в Еventim; на каси в залите на съответните градове (желателно е да се купят предварително, за да не се стигне до наддаване, черна борса и масов бой във вечерта на събитието).

Има защо да прочетете нещо повече за "Нема к‘во":

"Нема к‘во" са стендъп трио, в което всички са равни, но някои са по-високи. Сформират се спонтанно преди шест години и оттогава са нестандартната, но приятна част от българската комедийна сцена. 

Георги Николов-Жорони: Ще го познаете по гордата Наполеонова осанка и палавата дързост в очите. Пред чара му не устоява дори талантливата руска певица Виктория Куприна, която официално е негова съпруга, а неофициално – "рускинята", на която Жорони посвещава задоволено количество от сценичните си анекдоти.

Георги е дипломиран актьор и след участието му в мегапродукцията с Хавиер Бардем и Пенелопе Крус "Да обичаш Пабло" се превръща в световна интернет сензация. Справка в Google: "български актьор интернет сензация".

Любим виц: Влиза си кралят в кралските покои и вижда придворния шут върху кралицата: – Е, браво бе, много смешно!

Калин Кирилов-КК може да свири на пиано, но не го прави, защото е установил, че жените връзват повече, ако им свириш на пияно. Пристрастен към личния си автомобил с пернишка регистрация, Калин всеки ден го паркира пред сградата на радио "FM+", за да води следобедното предаване, наречено в негова чест "Шоуто на Калин Кирилов". Предаването има много висок рейтинг, също като него.

Рядко симпатичен и непреднамерено обаятелен, от пръв поглед ще забележите Калин в триото, а ако хвърлите втори, ще разпознаете Мързела от сериала "Играчи" (bTV) или един от финалистите в първото актьорско риалити "Sex Machine"…, пардон, "Star Machine" (TV7).

Любим виц: Един говорещ кон отишъл в цирка и най-възпитано попитал дали има работа за него. Управителят го посрещнал с думите: "Добре, какви умения имаш?".

Иван Петров-Венсан: Магичният му чар е буквален! Венсан е едно от най-популярните лица в българското илюзионно изкуство и като такова може да извади роза откъдето и да е, да пусне гълъб, да дръпне зайче, да скрие карта, да чете мисли, да съблече девойка и да поеме всички рискове от това. Способностите му са оценени както от българската публика (Венсан е финалист в "България търси талант" (bTV) и един от "виновниците" магичната среща "Златна котка" да се превърне в най-авторитетния форум за илюзия в Източна Европа), така и от международната (по време на "Amsterdam Magic Show").

В "Нема к‘во" Венсан е две в едно – и магьосник, и комик. Когато се наложи, върши и други неща, но те не са за пред хората. Разчита на бързи пръсти, пъргав ум и обезоръжаващата усмивка на типичен представител на зодия Лъв. 

              Любим виц: Хипопотамът среща динозавъра:

                                       – Абе, динозавър, на тебе Ной звъня ли ти?

                                       – Не, защо?

                                       – А... нищо, нищо... 

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.