Недялко Лазаров - звездата от нов тип

Pinterest LinkedIn +


Появата на ямболията Недялко Лазаров в къщата на Big Brother, където областният председател на БЗНС и управител на 3 търговски дружества ще бъде Съквартирант, макар и предизвестена стана сензационна.

Недялко е на 31 години, женен и с дъщеря. Но никой не допуска той да е мъжът от съпружеската двойка, която трябва да скрие от съквартирантите брака си в рамките на една седмица (до 26 септ.). Вместо това за неговата съпруга е известно, че притежава фризьорски салон.

Самият Недялко Лазаров е известен в Интернет пространството благодарение не на политическата си кариера, а на песните си. Сред тях са интерпретации на народни евъргрийни и кавъри на хитове като "Ако умрам", "Бургаски вечери", "Лиляно моме", "Какъв си ти бе" и мн. други. Първите от тях се появиха в Интернет преди повече от година и оттогава насам благодарение на форумното общуване фенската маса на ямболския трубадур многократно е увеличила размерите си. Творчеството на меломана, записал няколко албума, звучи дори извън пределите на България.

"Скъпи приятели, предоставям ви напълно свободно всички мои авторски изпълнения в техния аудио и видео вариант. Едно, че страната ни не е достатъчно дораснала, за да си въобразяват българските изпълнители, че са голяма работа и да стискат безценните си mp3-ки, и друго, че за мен ще бъде чест, ако вие, посещавайки сайта ми, харесате нещо мое.", гостоприемен е към посетителите в сайта си самият Недялко.

Освен горните песни Недялко има и авторски. Сред тях са "Бат' Недялко", "България в НАТО" и други и колкото по-дълго той остане в обкръжението на 30-те камери на Big Brother, толкова повече от тях, вероятно, ще изпълни. Засега в къщата музицират предимно цигуларката Пламена (21, Русе) и Стефан (Бат Сали, 28, Казанлък), но още в началото на днешния ден (21 септ.) Недялко е запял, за да поздрави за рождения му ден своя баща. Някой ще каже, че Недялко пее фалшиво, но никой не отрича, че го прави от сърце. Гласът му звучи дори на партита в Англия, научи Avtora.com, а вероятно българският емигрант го носи със себе си и в други точки по света.


"Написах песните, за да ви разкажа за себе си. За всички вас, приятели...". Така иска да бъде опознат Недялко - чрез музиката си.


http://store3.data.bg/nlazarov/

Сподели.