Nazareth ще свирят в Античния театър в Пловдив през юни

Pinterest LinkedIn +

Хард рок титаните от Nazareth ще забият в Античния театър в Пловдив на 18 юни 2017 г. Музикантите обещават да изсвирят най-големите си хитове Love Hurts, Hair of the Dog, Dream On, както и да представят на феновете на твърдия звук нови композиции.

Култовата банда ще пристигне у нас в състав: Pete Agnew, Jimmy Murrison, Lee Agnew и вокала Carl Sentence. Концертът им в България е част от турне, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция.

Шотландска хард рок група, създадена през далечната 1968 г., още в началото на 70-те години печели сърцата на публиката с неповторима музика, въздействащи текстове и невероятно присъствие на сцената. От тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременна рок музика, а групи като Guns N’ Roses признават, че черпят вдъхновение от Nazareth.

Концертът под звездите на Стария град в Пловдив ще стартира в 21:00 часа. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution.

Сподели.