Наско от Б.Т.Р. се ожени в Ниш

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на българската рок група Б.Т.Р. Атанас Пенев се ожени за дългогодишната си приятелка − сръбската оперна певица Ивана − в родния ù град Ниш. Снимки от щастливото събитие пусна в профила си във "Фейсбук" бившият кмет на Каварна и приятел на младоженците Цонко Цонев.

"Наско и Ивана се бракосъчетаха. Пожелавам им море от любов. Ако Кембълът ги гледа някъде от висините, сигурно се усмихва доволно!" − уточнява в коментар под кадрите Кметъла.

Сред гостите на тържеството са били басистът и барабанистът на бандата Иван и Илиян, както и любимият на феновете втори вокал Александър Филчев-Санеца. На сватбата е присъствала и певицата Преслава Пейчева заедно със съпруга си Ясен от група "Те", както и Данчо Караджов от "Сигнал".

46-годишният Наско и Ивана са заедно от около 14 години. Двамата се запознават на премиерата на рок операта "Приказка за светлината" през 2003 година, когато сръбкинята е едва на 19 години. Наско вече има един брак зад гърба си с гримьорката Силвия Стойчева, от която има голяма дъщеря.

В социалната мрежа феновете продължават да поздравяват фронтмена за сватбата, като му пожелават късмет и щастие.


Сподели.