Най-романтичното Ч.Р.Д. това лято (Снимка)

Pinterest LinkedIn +

В годината на изненадващите раздели най-после се случи нещо, което ни върна вярата в романтиката.

Рок музикантът Бенджи Мадън трогна света с изключително нежно послание към съпругата си Камерън Диас, която на 30 август стана на 43 години.

Ето какво публикува музикантът в Инстаграм по повод рождения ден на актрисата:

"Честит рожден ден на моята красива съпруга и най-добра приятелка. Тя означава толкова много неща за мен, че не бих могъл да опиша всички…. Аз съм най-щастливият човек на света… Обичам тази жена!.."

Камерън и Бенджи са заедно от май 2014 г. Няколко месеца по-късно, през декември, двойката обяви годежа си, а на 5 януари тази година двамата се ожениха на тайна церемония в тесен кръг в дома им в Лос Анджелис.

Новината за сватбата изненада феновете на Камерън, тъй като неведнъж тя е заявявала, че не би се чувствала добре в ролята на омъжена жена. Но очевидно се е заблуждавала, защото в момента е в дълга почивка от кариерата си, именно за да се отдаде на семейството си.

Миналата година актрисата спечели повече от 18 милиона долара от филмите Annie (Ани), Other Woman (Другата жена) и Sex Tape (Секс запис). Тази година обаче тя е отказала всички предложения за роли и според слуховете двамата с Бенджи упорито "работят" за бебе.

Сподели.