Над 70 отбора в Red Bull Soapbox Bulgaria на 28 септември

Pinterest LinkedIn +

На 28 септември 2014 година за пръв път в България ще се проведе състезанието Red Bull Soapbox. Най-креативните отбори ще се спуснат по бул. "Черни връх" в София. Гласувай за любимата си количка тук! Експертното жури беше изключително затруднено да избере най-впечатляващите проекти за колички, но вече е официално – в играта влизат 75 отбора, с 5 повече от предвиденото. Сега е твой ред да избереш любимия си дизайн, като така най-яките три проекта ще имат възможност да получат още повече слава преди събитието. За награда отборите с най-много гласове ще бъдат посетени от професионален снимачен екип, който ще направи видеоклип от тяхната подготовка.

На 28 септември 2014 година за пръв път в България ще се проведе състезанието Red Bull Soapbox. Най-креативните отбори ще се спуснат по бул. "Черни връх" в София.

Гласувай за любимата си количка тук!

Експертното жури беше изключително затруднено да избере най-впечатляващите проекти за колички, но вече е официално – в играта влизат 75 отбора, с 5 повече от предвиденото.

Сега е твой ред да избереш любимия си дизайн, като така най-яките три проекта ще имат възможност да получат още повече слава преди събитието.

За награда отборите с най-много гласове ще бъдат посетени от професионален снимачен екип, който ще направи видеоклип от тяхната подготовка.


Сподели.