"На тъмно" на Spirit of Burgas 2012 с Popa Sapka, Conquering Lion и Ъпсурт

Pinterest LinkedIn +

За четвърта поредна година, като част от Spirit of Burgas, сцената "На тъмно" се очертава като една от най-атрактивните на фестивала.

Първи, на 3 август, там ще се изявят Frappe - столична банда, чиито членове са добре познати от други групи, но в актуалния си проект залагат на веселяшки вeрсии на известни БГ хитове. След тях на сцената ще се качат Rock a Shock - новото лице на Senior Buffo&The Synhronizers, с изцяло различна програма, но в познатия стил - ска, реге и малко пънк.

Малко преди Busta Rhymes да излезе на главната сцена, за феновете на алтернативния рок ще свирят Джанго Зе, а около полунощ ще се появят Ъпсурт. Първата нощ на Spirit of Burgas 2012 ще продължи с Black Party и DJ Станчо.

На 4 август сцената ще открият Ogi 23, чието участие се очертава като своеобразно подгряващо парти за Sum 41. Веднага след тях, "Нa тъмно Freestyle" сцената ще бъде превзета от X-Team, звездите на R&B Records – Big Sha, Гумени Глави, Конса, Бенджи, както и артистите от Sniper Records – DJ Станчо, Димна Завеса, Андре, Сарафа и др.

След полунощ ще се появят специалните гости от Македония - Conquering Lion, които са приготвили реге и ска с много алтернативно звучене. По-късно на сцената ще се качат NRG_D, Sensei, Sistah и Gerata. Малките часове са отредени за диджеите от Zionlionz Sound System.

Началото на последния ден от фестивала - 5 август, ще поставят експериментаторите от Funkomental. В същата вечер ще видим Q-Check с включване на Сърмата Хари като гост вокал.

И през тази вечер феновете на хип-хопа няма да скучаят - DRS и Нокаут са двете групи, които обещават запомнящи се сетове и специална обща част за феновете на фестивала.

Кулминацията на вечерта е румънската група Pоpa Sapka (на снимката), а DJ-те на Zionlionz ще довършат започнатото.

Повече за Spirit of Burgas 2012 тук>>>

Сподели.