Музикален урок по феминизъм в новия клип на Дженифър Лопес (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като Джъстин Тимбърлейк издаде фантастична нова песен – Can't Stop This Feeling! – е ред и на дамите да отвърнат с летен хит. Той идва от Дженифър Лопес и се нарича Ain't Your Mama.

Може би просто е модерно, може би пък западният свят, и най-вече женската част от населението му, са достатъчно еманципирани, за да си отстояват правата, както подобава, но фактът е факт – girl power е на мода както във филмовата, така и в музикалната индустрия и всичко женско тропа силно с крак. Queen B, Майли, Тейлър Суифт, Ники Минаж...

Господа, ако не ви е станало ясно досега, Дженифър Лопес е тук да ви просветли. Дамата до вас няма да ви готви, няма да ви пере и няма да ви търпи глупостите само защото мързелът ви е второ име.

Бонус – получавате урок по история на феминизма (основно американските му фази) във визуално приятна и лесно смилаема форма, обогатена с някои доста пъргави танцови движения от изпълнителката и от дамската й свита. Всички те категорично отказват да глезят мъжете си вместо майка им. Who run the world? GIRLS!


Сподели.