Music Space Gоes Loud! Slayer са хедлайнери на Loud Festival 2012 (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Петя Петрова и Людмила Стаменова са метъл феновете, които получиха възможността първи да обявят името на групата хедлайнер на Loud Festival 2012!

Мащабното събитие ще се състои на 2 и 3 юни в парка на Летище София (до Терминал 2). Своето участие на фестивала вече потвърдиха W.A.S.P., Annihilator, Behemoth и Meshuggah.

След като Петя Петрова и Людмила Стаменова заявиха своето желание да се включат в съвместната инициатива на Music Space и Loud Festival - Music Space Goes Loud, те бяха поканени в студиото на Music Space, за да определят кой пръв ще оповести името на групата.

Петя и Людмила трябваше да покажат своите умения на метъл фенове, а именно - да куфеят максимално дълго време. По-издръжлива се оказа Петя Петрова, с което си спечели честта да обяви хедлайнерите на Loud Festival 2012 - самите Slayer!

Най-тежката група от The Big Four ще разтресе парка на Летище София на 3 юни. През последните няколко години Slayer претърпя промени в състава си по време на концертните си обиколки, но сега музикантите идват в оригинален състав за един подобаващ финал на Loud Festival 2012!

Билети за Loud Festival 2012!

Кампанията Music Space Goes Loud продължава до 3 март 2012 година! Ако искаш ти да си първият човек, който ще обяви следващата групa за Loud Festival 2012, трябва да:

1. Влезеш в своя профил в Music Space (www.musicspace.bg), или ако нямаш, да създадеш такъв.
2. Качиш своята метъл снимка в профила
3. Изпратиш имейл със subject "Music Space Goes Loud" с линк към снимката си и телефонен номер на [email protected]


Сподели.