Music Idol 3: Есил Дюран и Люси Дяковска се завръщат

Pinterest LinkedIn +

Двете дами в миналогодишното жури на Music Idol – Есил Дюран и Люси Дяковска ще бъдат специални гости на втория голям концерт в шоуто, на 6 април. Изпълнителките ще представят съвместна песен, а до беквокалистите Ясен Зердев и Преслава Пейчева ще застане и финалистката Шанел Еркин.

Вторият голям концерт в Music Idol 3 ще бъде посветен на диско хитовете от 70-те и 80-те години. 12-те таланти ще изпълнят парчета на Дона Самър (Donna Summer), Майкъл Джексън (Michael Jackson), Том Джоунс (Tom Jones), Кайли Миноуг (Kylie Minogue), Boney M и др.

 
Есил Дюран е част от "Пайнер" инвазията в Music Idol. Снимка: Avtora.com

Междувременно, финалистите в Music Idol 3 се завърнаха от Банско, където в продължение на 3 дни подготвяха музикалните си изпълнения. Освен в репетиции, айдълите прекараха времето си и в забавления, а най-интересните моменти от тях ще бъдат излъчени в предаванията в седмицата след 6 април.


Люси Дяковска довя европейски полъх в Music Idol 2 покрай участието си в групата No Angels. Снимка: Avtora.com

За втория голям концерт участниците в Music Idol 3 подготвят и специални хореографии с помощта на професионалните танцьори от шоуто Dancing Stars. Трендафил Сърмов, Лили Величкова, Ана Дончева и др. ще танцуват за телевизионната публика за първи път след края на танцувалното реалити, в което станаха победители Орлин Павлов и Яна Акимова.

Сподели.