MTV прави в София концерт срещу трафика на хора

Pinterest LinkedIn +

Ian Brown, Herbaliser и Scratch Perverts пристигат в София на 29-ти август за купон на MTV, организиран от фондацията на MTV Europe и Шведската агенция за развитие на международното сътрудничество.

Двете организации си сътрудничат в областта на превенцията на трафика на хора с цел сексуална експлоатация в Европа чрез международна кампания. Тя включва специално музикално турне, различни обществени инициативи и информационен уеб сайт на различни езици, информира официален прес рилийз.

Част от кампанията MTV EXIT (End Exploitation and Trafficking) ще бъде и партито в София. Събитието ще се проведе на 29-ти август в две части – парти на открито и клубна вечер. Ian Brown, Нова Генерация, Остава и Cigaretta ще подгреят феновете от 17.00 до 22.30 в Южния парк, а визуалните ефекти ще осигурят британските VJ-и Microchunk.

Специални гости на вечерното парти, което ще се проведе в Black Box след 23.00 часа на същия ден, ще са култовите Herbaliser и Scratch Perverts, които ще бъдат подкрепени от българите Kink feat. Rachel Row, Ogonek & Cooh и Mad Bear a. k. a. [email protected]

Турнето MTV EXIT стартира в Босна и обхваща България, Румъния, Албания, Молдова, Украйна, Русия и завършва в Беларус на 15 септември 2006 г. Целта на събитията е да привлекат вниманието на медиите към проблема за трафика на хора, както и да образова младите хора чрез разпространение на материали по темата, да повиши тяхното внимание и информираност с цел предотвратяване на трафика и експлоатацията на хора.

Билети за събитието ще се продават ексклузивно чрез Ticketstream Bulgaria.

Сподели.