Mortal Kombat X - Raiden Trailer

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Бойна игра Разработва: NetherRealm Studios Издава: Warner Bros. Interactive Entertainment Платформи: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014 Сочен за един от най-култовите персонажи от прочутата бойна поредица Mortal Kombat и един от най-емблематичните герои от видеоигрите изобщо, Raiden е част от каста на Mortal Kombat X (X се чете Екс, не Тен), което му отрежда място сред едва тримата MK персонажи, взели участие в абсолютно всички игри от поредицата. Въпреки че е възникнал като заемка от японската религия Шинто, в която Raiden (известен още като Raijin) най-често е изобразяван като дребен на ръст демон с червена кожа, който бие барабан, за да създава гръмотевици, Raiden в Mortal Kombat прилича повече на таоисткия бог гръмовержец, както е изобразяван в китайските храмове. В Mortal Kombat Raiden изпълнява ролята на защитник на Earthrealm и владее много свръхестествени сили като способността да се телепортира, да поразя

Жанр: Бойна игра Разработва: NetherRealm Studios Издава: Warner Bros. Interactive Entertainment Платформи: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One Година на издаване: 2014

Сочен за един от най-култовите персонажи от прочутата бойна поредица Mortal Kombat и един от най-емблематичните герои от видеоигрите изобщо, Raiden е част от каста на Mortal Kombat X (X се чете Екс, не Тен), което му отрежда място сред едва тримата MK персонажи, взели участие в абсолютно всички игри от поредицата.

Въпреки че е възникнал като заемка от японската религия Шинто, в която Raiden (известен още като Raijin) най-често е изобразяван като дребен на ръст демон с червена кожа, който бие барабан, за да създава гръмотевици, Raiden в Mortal Kombat прилича повече на таоисткия бог гръмовержец, както е изобразяван в китайските храмове.

В Mortal Kombat Raiden изпълнява ролята на защитник на Earthrealm и владее много свръхестествени сили като способността да се телепортира, да поразява враговете си със светкавици и да лети, показани и в този трейлър към Mortal Kombat X, чието премиерно публично представяне със състоя в рамките на Electronic Entertainment Expo 2014.

Освен него в играта, която според NetherRealm ще се отличава с най-бруталните завършващи движения (Fatality), виждани досега в поредицата, се завръщат Scorpion и Sub-Zero, а сред първите обявени нови персонажи са Cassie Cage, D'Vorah, Ferra / Torr и Kotal Kahn.


Сподели.