12 Декември 2018, 15:58

Монасите от Шаолин с изключително представяне в "Шоуто на Слави"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Монасите от Шаолин показаха и част от изключителното си представление в "Шоуто на Слави". Хуан Уей Хуа, учител на групата, която гостува в предаването, сподели, че участниците в демонстрациите са на възраст от 6 и половина до цели 75 години. "За да постигнеш едно сравнително добро ниво, са нужни около 5 години", сподели Хуа и добави, че най-възрастният участник е в храма от малък и е един от основните учители. "Това, което ние представяме, е квинтесенция на това, което се практикува в манастира Шаолин. Но това е само върхът на айсберга. Зад него стои една огромна, непрекъсната и ежедневна работа на монасите". В интервюто с учителя Слави го разпита още за причините, поради които монасите са създали бойното изкуство, за влиянието му на Запад и др.

Монасите от Шаолин показаха и част от изключителното си представление в "Шоуто на Слави".

Хуан Уей Хуа, учител на групата, която гостува в предаването, сподели, че участниците в демонстрациите са на възраст от 6 и половина до цели 75 години.

"За да постигнеш едно сравнително добро ниво, са нужни около 5 години", сподели Хуа и добави, че най-възрастният участник е в храма от малък и е един от основните учители. 

"Това, което ние представяме, е квинтесенция на това, което се практикува в манастира Шаолин. Но това е само върхът на айсберга. Зад него стои една огромна, непрекъсната и ежедневна работа на монасите". 

В интервюто с учителя Слави го разпита още за причините, поради които монасите са създали бойното изкуство, за влиянието му на Запад и др.


Сподели.