Мода за хлапета: 10 предложения за майки с вкус

Pinterest LinkedIn +

Да видиш малкото си пораснало съкровище, облечено в нещо ново и модерно... Ето това е безценно! И го знае всяка мама. Сладките ни дребосъци всъщност са най-големият ни източник на гордост и това е нашата малка майчина тайна.

Най-интересно и възторжено е в началото на летния сезон, когато с умиление и мъничка доза тъга откриваме, че повечето дрешки в гардероба вече са твърде малки за нашите сладури. Това е моментът, в който гушкаме силно детето си, изпитвайки толкова смесени чувства – щастливи сме, че е пораснало, но и сме малко тъжни заради галопиращото време...

Отдъхнете сега и преглътнете сълзите, защото с вашето мъниче ви предстои наистина незабравимо лято. И ние ще ви подготвим за него. Разбира се, с помощта на shopzone.bg – най-удобното и любимо място за пазаруване на всички мами.

За да ви улесним, избрахме 10 изключително добри попадения за детския гардероб. За вас ще оставим само удоволствието да облечете вашето съкровище и да се насладите на времето си заедно. В никакъв случай обаче не забравяйте фотоапарата, защото ще създавате спомени!

Преди да се потопите в тези емоции, вижте какво открихме в чудния детски свят на shopzone.bg.

Лято, цветя и много звездички в очите

купи ТУК

Това е Роклята за вашата принцеса. Цветна, удобна и изключителна сладка. Трябва й само усмивката на вашата красавица и сме сигурни, че когато щракнете с фотоапарата, ще си осигурите първата снимка за рамка - спомен от това лято.

"Аз съм Стефани от Мързелград"


купи ТУК

Едва ли има момиченце, което да не иска Стефани на дрешката си. А като добавим и това, че роклята е розова - цветът на всички цветове за малките дами - резултатът е наистина поразителен. Заслужава си да опитате!

Рокля за мишленца с Мини и Мики


купи ТУК

Свежа и изключителна красива рокля за мини госпожици. Дори не е необходимо да чуете "искам", защото кой, ако не именно мама, знае кои са любимите герои на детето й?

Розово детство

купи ТУК

Още една Мини, този път върху тениска – удобна, лека и ефирна. А в комбинация с къси панталонки или поличка ще постигнете наистина бонбонен ефект...  Добавете и последния щрих – обсипете с целувки вашата малка принцеса, защото няма по-сладък бонбон от нея на света!

Слънчева пола за слънчево момиченце

купи ТУК

Толкова свежест и толкова слънчеви емоции струят от тази уникална пола! Това е дрешка за приказни моменти, без значение дали са празнични или ежедневни.

Тениска за малкия голям мъж в живота ви

купи ТУК

Тя е лека, удобна и стилна. Подходяща за всякакви поводи - и за игри, и за разходки. Малкият мъж определено ще се почувства голям, когато се погледне в огледалото, затова преглътнете носталгията по бебешкото му минало и се дръжте сериозно. Не сме убедени, че ще ви позволи да го снимате, но защо пък да не се пробвате?

Летен блясък за малки мадами

купи ТУК

В този комплект вашата принцеса ще бъде абсолютно неотразима! Удобен е за игра, разходки, летни партита. Убедени сме - той ще се превърне в абсолютния ви фаворит през това лято!

Любимият Маккуин

купи ТУК

Ако момченцето ви е фен на "Колите", то този комплект трябва да присъства в гардероба му категорично! Освен атрактивен, сетът е лек и удобен – идеалното лятно съчетание за малкия ви палавник.

Стил и за детските крачета

купи ТУК

Ще се влюбите в тези обувки! Те са наистина вълшебни - който ги обуе, се превръща в принцеса ;) . Тези обувки са не просто удобни, а сякаш създадени за малкото краче. Освен това са и толкова красиви! Комбинацията е наистина изкушаваща!

Перфектните маратонки

купи ТУК

Мамите на момченца знаят колко е важно малките им футболисти да са обути подходящо. А тези маратонки са наистина правилният избор. Осигуряват неповторим комфорт за крачетата и с тях ритането на топка и бягането в парка се превръща в истинско удоволствие.

Сподели.