Мистер Сенко "възкръсва" пред хиляди в НДК

Pinterest LinkedIn +

Илюзионистът Астор ще съживи покойният Мистер Сенко пред очите на няколко хиляди души в София.

По време на шоуто Мистер Сенко не само ще се появи на сцената, но и ще си свали главата. Това ще се случи на 29-ти януари 2009 г. в зала 1 на НДК.

"Това ще бъде със сигурност най-мащабният спектакъл, който някога е правен в България", каза за Avtora.com Астор. "Ще представя и 'Неизиграната илюзия на Худини' или както се нарича още 'Мечтата на Худини', който е създал тази забележителна илюзия, но е починал преди да я изиграе".

Спектакълът ще се състои по повод 65-годишния юбилей на Астор. Сред специалните гости на събитието са Ники Атанасов, Мими Иванова, Мустафа Чаушев, ансамбъл "Българе" и много др.

"Зрителите ще видят и три илюзии, които съм правил за Лас Вегас и не са играни никога в България. Донесоха ми ги едва преди 5-6 месеца, стояха на склад в Америка", каза още Астор.

В началото на месец ноември 2008 г. Астор беше главен организатор на шестия "Балкански Магичен фестивал", който се състоя в столицата. Събитието събра някои от най-добрите илюзионисти от всички балкански страни, както и много артисти от Европа.

Сподели.