24 Април 2019, 05:12

Мистър Бийн с нов прототип на Ролс-Ройс и монаси от Шаолин на премиерата на Johnny English Reborn

Pinterest LinkedIn +

Атрактивен както винаги, Роуън Аткинсън (Rowan Atkinson), който свързваме най-вече с популярния персонаж на Мистър Бийн (Mister Bean), се появи на премиерата на "Джони Инглиш се завръща" (Johnny English Reborn) с Ролс-Ройс.

Още в самото начало на пищната церемония в Сидни, Австралия, вниманието на червения килим закова впечатляваща група шаолински монаси, които с мечове и вериги изпълниха част от каскадите, заснети във филма.

Малък екип илюзионисти, преоблечени като охрана пък, вдигнаха градуса на напрежение сред тълпата с неочаквани трикове, с които отмъкнаха часовниците на няколко от неподозиращите зрители сред множеството.

Освен Аткинсън, по червения килим преминаха режисьорът Оливър Паркър, продуцентът Крис Кларк, както и двете дами, партниращи на Мистър Бийн в комедийния шпионски трилър - Розамунд Пайк и звездата от "Досиетата Х" (The X Files) - Джилиан Андерсън (Gillian Anderson).

Безспорно обаче, кулминационнният момент на събитието се оказа появата на Аткинсън зад волана на прототип на Ролс-Ройс, създаден специално за филма. Джони Инглиш и фантастичният му гласово командван автомобил бяха придружени от внушителен конвой униформени британци на коне, което придаде допълнителна атрактивност на случващото се.

Иначе в самия филм, който е продължение на комедията от 2003 година, разказва за завръщането на най-необичайния служител от тайните служби на Нейно Величество, който този път трябва да спре група международни убийци, преди те да успеят да елиминират един от световните лидери. Премиерата на филма в България е на 16 септември, дотогава ви предлагаме кадри от него и БГ трейлър.


Сподели.