"Мисията невъзможна 4" се сдоби с официално заглавие - "Призрачен протокол"

Pinterest LinkedIn +

Четвъртата серия от хитовата екшън поредица "Мисията невъзможна" (Mission Impossible) получи официално название.

Лентата, в която холивудската звезда Том Круз (Tom Cruise) за пореден път ще се превъплъти в агент Итън Хънт, ще се нарича "Призрачен протокол" (Ghost Protocol).

"Никога не се снимам в продължения и никога не третирам, който и да е от тези филми като такова. Именно затова и винаги съм смятал, че всяка серия трябва да има самостоятелно заглавие", призна самият актьор пред медии в Дубай, където в момента се провеждат снимките на продукцията.

Основна локация ще е най-високата сграда в света - Burj Khalifa, която се извисява на страховитите 828 метра. Първоначално екипът работи няколко седмици в чешката столица Прага. Следващата спирка пък се очаква да е Ванкувър.

Компания на Круз в поредния сикуел на хитовата сага правят Винг Реймс, Джереми Рене, Саймън Пег и Владимир Машков. Режисьор е Брад Бърд, който грабна Оскар за работата си над анимацията The Incredibles през 2005 г., а три по-късно повтори постижението с Ratatouille.

При всички положения и този път предизвикателството е доста сериозно - освен че замени в последния момент небезизвестния Джей Джей Ейбрамс, Брад Бърд ще трябва да се конкурира и с рекордите. До момента трите серии от поредицата са донесли над 1,4 милиарда долара в световния боксофис.

И още:

Сподели.