Мисия "Секс на куково лято" започва в кината на 6 април

Pinterest LinkedIn +

Джон Сина ("Тотал щета", "Сестри на макс"), Лесли Ман ("Така е на 40") и Айк Баринхолц ("Да разлаем съседите", "Отряд самоубийци") се заемат с нелеката задача да предпазят децата си от необмислени действия на абитуриентския бал. А когато родители започнат да правят необмислени неща, смехът в огромни дози е гарантиран. През април ще станем свидетели на една изключително забавна и отговорна мисия в "Секс на куково лято".

Време на действието е една от най-магичните нощи в живота на тийнейджърите – абитуриентският бал. Разбира се, че няма по-подходящ момент от този три най-добри приятелки да загубят девствеността си. Пактът, който сключват помежду си да правят секс за първи път в абитуриентската вечер, за тяхна зла участ, е разкрит от родителите им. А среднощната операция, както и събитията, които следват, ще се помнят до живот.

Комедията е продуцирана от Сет Роугън, Еван Голдбърг и Джеймс Уийвър ("Да разлаем съседите", "Това е краят"), заедно с Джон Хървиц, Хейдън Шлосберг ("Harold & Kumar series") и Крис Фентън ("47 ронини"). Сценаристи са братята Браян и Джим Кихои, Джон Хървиц, Хейдън Шлосбърг, Ебен Ръсел.

Успешна ли ще е мисия "Секс на куково лято" – ще разберем на 6 април.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.