Мила Йовович и Кейт Мос дибидюс в Pirelli Calendar 2012! Снимки и мейкинг видео (18+)

Pinterest LinkedIn +

Някои от най-сексапилните топмодели в последните години красят новото издание на календара на Pirelli. В броя за 2012 година, който бе представен официално на 6 декември в Ню Йорк, еротичната традиция е изцяло спазена, а имена като Кейт Мос (Kate Moss), Лара Стоун (Lara Stone), Мила Йовович (Mila Jovovich) и компания са захвърлили всякакви дрехи и задръжки, разкривайки се в пълната си прелест.

Темата на календара за 2012 година е "Припадък", сякаш намеквайки, че който и да е представител на силния пол трудно ще запази самообладание пред провокативните кадри.

Техен автор е прочутият американски фотограф от италиански произход Марио Соренти (Mario Sorrenti), който е избрал за локация на снимките екзотичния фон на остров Корсика.

В предходните две години, популярната марка производител на гуми се бе доверила на скандалния му колега - Тери Ричардсън (Terry Richardson), и на модния гуру Карл Лагерфелд.

И тъй като при календара на Pirelli думите винаги са отстъпвали място на визията, ви предлагаме самите фотоси, както и мейкинг видео от работния процес около заснемането им.


Сподели.