Mickey Rourke oстана сам-самичък на светa

Pinterest LinkedIn +

"Лошото момче" на Холивуд Мики Рурк (Mickey Rourke) изпадна в тежка депресия. Актьорът се раздели с най-близкото си същество на този свят - 18-годишното си куче Локи.

Припомняме, че когато получи наградата "Златен Глобус" за главна мъжка роля ("The Wrestler"), той благодари не на друг, а именно на домашния си любимец.

"Понякога, когато един мъж е съвсем сам, кучето му е всичко, което има", призна Рурк. 

Мики Рурк дълги години наричаше своето чихуахуа "любовта на живота си". В интервю пред Variety неотдавна той сподели, че именно Локи е спасил живота му преди години.

"Когато преди 14 години жена ми ме напусна, кариерата ми се разпадна и нямах никакви пари, бях буквално опустошен", каза актьорът.

"И веднъж, когато бях изпаднал в поредната дупка и се замислих дали има някакъв смисъл да живея, той ме погледна право в очите и сякаш ми каза - ако с теб се случи нещо, кой ще се грижи за мен. Това спаси живота ми в този момент".

На 22 февруари Мики Рурк ще разбере и дали ще грабне най-ценното филмово отличие - "Оскар" за ролята си в "The Wrestler", което най-вероятно ще посвети на домашния си любимец.
 

Сподели.