Метаморфозата на една жена, или как се роди секс иконата Христина Тушева (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Виждате ли нещо общо между жените на тези две снимки?! Всъщност, вярвате или не, това е един и същи човек - популярният днес български модел Христина Тушева, която сме виждали на корицата на MAX и редица други мъжки издания.

Метаморфозата на Хриси от възпълно момиче с комплекси в сексапилна блондинка предизвиква вниманието на известния фотограф и режисьор Темелко Темелков, който решава да реализира филм за нея и живота й - "Опасни игри".

С помощта на четирима оператори, той разказва за многобройните таланти на Хриси - момичето, което умело се справя както с бокса, така и с фрийдайвинга и изкуството.

Целта на лентата "Опасни игри" обаче, е най-вече да вдъхне кураж на момичетата като нея, които от обект на подигравки могат да се превърнат в блян на 90% от мъжете, показвайки че с решителност и състезателен дух всяка една жена може да моделира тялото по начина, който желае.

Решимостта на младата Христина Тушева я кара да се запише на различни видове спорт, да изпробва всякакви диети, да се насочи към йогата и да докаже, че човешкият дух е способен да преодолее всяко предизвикателство.

А ние само ще припомним, че през годините пред обектива и на подиума, красавицата е намирала място в списания като Playboy, Maxim, FHM, Penthouse, Intro, Freestyle, UpGrade, T-BOX, a съвсем наскоро спечели и сребърен медал на Държавното първенство по бокс в категория до 48 кг.


Сподели.