Местят Scorpions на стадион "Академик"

Pinterest LinkedIn +

Концертът на Scorpions на 9 октомври, с който немските рок легенди ще се сбогуват с българските си фенове, ще се състои на стадион "Академик", съобщиха организаторите.

Промяната се налага поради големия интерес към събитието, което освен че ще е последното гостуване на Клаус Майне и компания у нас, ще отбележи официално и четвъртия рожден ден на Z-Rock.

Капацитетът на стадион "Академик" - Плиска е 15 хиляди души, между които 5500 седящи места и трибуна за VIP гости. Съоръжението не трябва да се бърка с едноименния "Академик" до столичната зала "Фестивална".

Стадион "Академик" - Плиска (при БАН) се намира на ул. "Яна Лъскова" в непосредствена близост до хотел "Плиска". В деня на концерта в района ще има обозначителни табели и персонал, който ще упътва закупилите билети към входовете на стадиона, а именно:

Вход 1 - фен зона и седящи
Вход 5 - фен зона и седящи
Вход 2 - VIP зона и седящи
Вход 3 - правостоящи и седящи
Вход 4 - правостоящи и седящи.

Билети за концерта на Scorpions на 9 октомври в мрежата на Eventim и неговите партньори на цени между 50 и 90 лв., както и VIP места по 150 лв. Досега закупените билети ще важат без презаверка за съответните зони на стадиона, които остават непроменени.

Сподели.