MB DFI LanParty NF680I – време е за купон

Pinterest LinkedIn +

Нещо не достига на машината, когато стане дума за multiplayer, нали?.За наистина качествена игра в мрежа трябва да се съчетаят адекватна производителност, много добрo видео, както и скоростна мрежова връзка. Искаш да станеш независим от нет-клубовете и да играеш с хора от цял свят? Тогава ела на парти...

Новото MB DFI LanParty NF680I, като шесторъкия Шива се опитва да огрее навсякъде. На първо място дъното е с предвидено за двуядрената технология Intel. Все повече хора се убеждават в предимството на двойния процесор, що се отнася до игри с яка графика или обработващи образи програми от ранга на Maya, Photoshop, Corel Draw. Системата търпи “изпържване”, но частично заради чипсета на NVIDIA, моментът на загряване е много висок. Силно се препоръчва допълнително охлаждане към вече вградения NB fan, иначе плюсче за хард/софтуерния cooling management.

Много е добро положението що се отнася и до важен елемент като видео картата. Дъното поддържа SLI решението на NVIDIA, което позволява включването на две видеокарти едновремено. Концепцията спечели много фенове, когато компанията реши да я възкреси през 2004, като по този начин за пореден път канибализира от 3Dfx (мир на прахта им). Новата версия на SLI позволява например да бъдат plug-нати една до друга две GeForce, което се равнява на двойно по-добро представяне при “тежки заглавия като “Oblivion” или “S.T.A.L.K.E.R.”.

RAM-та също козирува мирно и показва четири слота за DDR II, като поддържащият момент е до 8 гигабайта системна памет, а тъй като партито е LAN, следват няколко думи за мрежовия хардуер. NVIDIA DualNet в съчетание с Gigabit MAC (Media Access Control) осигуряват двойно по-бърза от нормалната мрежова комуникация между многобройни work stations. С две думи – “въоръжени” с това дъно, няколко човека разполагат с импровизиран компютърен клуб.

Думата LanParty не е прост рекламен трик.Тези партита всъщност са световни събития, които обединяват стотици хиляди почитатели на най-разнообразни игри в мрежата. Все едно човек отива на десет турнира без да става от стола си, именно такава възможност дава MB DFI LanParty NF680I при стабилна интернет връзка. От какво можеш да станеш част - виж тук.Технически характеристики:
MB DFI LanParty NF680I
- Поддържани процесори :INTEL QUAD CORE/CORE 2 DUO INTEL P4(PRESLER/PRESCOTT/CEL)
- Сокет : s775 LGA
- Чипсет : nVidia 680i LT SLI
- FSB : 1066/1333
- Слотове за памет :4 X DDR2 533/667/800
- PCI-E Slots :3 X16,1 X4
- PCI Slots : 3
- Storage : 8 Serial ATA ports
- Sound : Karajan ALC885 7.1

Купи от: Plesio

Сподели.