Maxis обяви The Sims 4

Pinterest LinkedIn +

Една от най-успешните гейм поредици на всички времена – продадената в повече от 150 млн. копия екзистенциална симулация The Sims – ще бъде продължена с нова самостоятелна част, разработвана от Maxis в сътрудничество с The Sims Studio. The Sims 4 ще излезе през 2014 г. и за разлика от повечето днешни високобюджетни гейм продукции ще може да се играе офлайн, тъй като ще заложи на сингълплеър компонента.

"The Sims 4 ще предостави на играчите по-дълбока връзка с най-експресивните, изненадващи и очарователни симсове, създавани досега, в сингълплеър офлайн преживяване.

Те ще могат да персонализират до най-малкия детайл своя свят и ще разполагат с широк набор интуитивни инструменти, като в същото време имат възможност безпрепятствено да споделят плодовете на своята креативност с приятелите си", казва се в пресрилийза на американската компания Maxis, собственост на EA.

Анонсът на The Sims 4 идва само месец след новината за спирането на три Facebook игри на Electronic Arts, а именно Pet Society, The Sims Social и SimCity Social. Те ще останат достъпни за потребителите на социалната мрежа до 14 юни 2013 г.

Сподели.