"Матрицата" се завръща за нова поредица, която никой не иска

Pinterest LinkedIn +

The Matrix (Матрицата) е поредният франчайз, който ще се прероди в ново тяло, за да изкарва пари на гърба на феновете на оригиналната поредица.

Въпросните пари ще отидат при Warner Bros., които преговарят със Зак Пен (Ready Player One) за сценарист и Майкъл Б. Джордан (Fantastic Four) за главната роля. 

Лана и Лили Уашовски (известни преди като братята Анди и Лари Уашовски) все още не са коментирали дали ще бъдат обвързани по някакъв начин с този проект, въпреки че изключителният филм от 1999 г. беше именно тяхно дело.

Публикация, споделена от Cinematic Universe on HyperRPG (@cinematic_universe) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

И въпреки че беше въпрос на време да научим тази новина, тя далеч не е най-приятната. Във време, в което имаме нужда точно от духовния наследник на The Matrix, феновете получаваме само продължения, римейк версии и презареждане на същата формула отново и отново.

Все пак това няма значение, защото Нео, Морфей и Тринити изкараха нелошите $1,6 милиарда, и то преди 20 години. Днес мащабите ще са доста по-големи. Както и евентуалният провал...


Сподели.