Мария Илиева и Атанас Колев от X Factor с първо съвместно парче – "Така да е"

Pinterest LinkedIn +

Мария Илиева и Атанас Колев гостуваха в студиото на bTV, където коментираха дебютното си съвместно парче – "Така да е".

Младият рапър и Мария се запознават по време на музикалното реалити шоу X Factor, в което изпълнителката беше негов ментор. Режисьор на видеото, чиято интернет премиера ще е на 24 май 2015 г. в полунощ, е Ники Нанков. Снимките са осъществени около ваканционното селище Дюни и Слънчев бряг.

"След шоуто, което ни срещна и ни даде възможност да сме заедно на сцена, на всички се хареса начинът, по който стоим и звучим заедно. Щастлива съм, че идеята ни се реализира. Дано зарядът и кефът, с които направихме този проект, да се усетят от публиката", сподели поп певицата.

Музиката, текстът и аранжиментът са на дуетните партньори и на Dexter, които споделят, че са отделили доста време, за да звучи песента както трябва.

"За мен е супер да мога да работя с Мария. Тя е страхотна. Това е сериозна крачка в израстването ми като артист. Какво повече да искам!", заяви Наско, който въпреки всичко не изостава с уроците си.

"Имам няколко варианта за продължението на образованието ми. Единият е в чужбина – с инженерни науки, а другият е тук – с медицина. Доста е различно, но така го усещам."


Сподели.