Маргарита Бербатова: "Не зная нищо за приятелката на Митко, не я познавам"

Pinterest LinkedIn +

Майката на най-скъпия български футболист Димитър Бербатов ще бъде специален гост във "Вечерното шоу на Азис" на 18 ноември. По време на участието си Маргарита Бербатова разкрива, че футболистът не споделя личния си живот и тя не познава неговата интимна приятелка.

В разговора с Азис майката на футболиста на Манчестър Юнайтед разказва: "Не зная нищо за приятелката на Митко, не я познавам. Когато той реши, че това ще бъде жената на неговия живот, ще ми я представи".

В предаването Маргарита Бербатова споделя още, че обича да гледа сама мачовете на сина си, облечена с негова фланелка. "Аз съм му най-големият фен. Когато започне мачът, съм в предстартова треска. Винаги, когато следя мачовете на Митко, пулсът ми е 150-200".

По време на гостуването си Бербатова коментира външния си вид с думите: "Изглеждам добре, защото спя достатъчно, не пия кафе и алкохол и не пуша". Според Азис, не е нужно майката на Бербатов да работи, защото тя трябва да пътува по света и да си почива. "Не мога по цял ден да обикалям кафенетата и да ходя на маникюр. Аз съм медицинска сестра и това е моето призвание. Искам да работя!", обяснява Маргарита Бербатова.

Любимите ястия на Димитър Бербатов са мусаката и българската лютеница, а първата думичка, която произнесъл като бебе била "баба". Футболистът се обръщал към майка си по име – Марго, а тя от своя страна му казвала Митя, казва още Маргарита Бербатова.

В предаването на 18 ноември ще гостуват още Ирен, Клавдия и Моника Бабикер - момичетата от новосформираната гърл група Cacao, които споделят, че формулата на успешната момичешка формация е - 30% красота, 30% танци и 40% пеене. Пред Азис Ирен отрича да е имала връзка с Руслан Мъйнов, а Моника Бабикер споделя, че си е имплантирала 350 кубика силикон в гърдите.
Сподели.