Марая Кери, Стиви Уондър, Лайнъл Ричи и още куп звезди на поклонението пред Майкъл Джексън в Лос Анджелис

Pinterest LinkedIn +

Множество популярни личности от света на шоубизнеса и спорта ще присъстват на публичното поклонение пред Краля на попа Майкъл Джексън в Лос Анжелис.

Официалното сбогуване на феновете с легендата ще започне в 10:00 часа местно време (20 ч. българско време) в залата Staples Center, два часа след погребението в гробището "Forest Lawn" в Лос Анджелис, на което ще присъстват само близки и роднини на звездата.

В гробището са положени тленните останки на филмови икони като Уолтър Дисни, Ерол Флин, Кларк Гейбъл и др.

След частната траурна церемония, тялото на Майкъл Джексън ще бъде транспортирано до Staples Center, където ще бъде изложено пред погледа на 17,500 хиляди души, спечелили билети за присъствие от лотарията, разиграна онлайн преди дни.

Своето присъствие на поклонението в Staples Center до момента са потвърдили Марая Кери, Ъшър, Стиви Уондър, Лайнъл Ричи, Дженифър Хъдсън, Джон Маер. Очакват се още баскетболните звезди Коби Брайънт и Меджик Джонсън, актрисата  Брук Шийлдс и много други.

Любопитно е, че едно от най-близките приятелки на Майкъл Джексън - актрисата Елизабет Тейлър (Elizabeth Taylor) няма да присъства на публичното сбогуване.

"Просто не вярвам, че Майкъл би искал да споделя своята мъка с милиони други хора. Моите чувства са само между нас двамата. А не обществено достояние", коментира Тейлър.

Бившата съпруга и майка на децата на Майкъл Джексън - Деби Роу (Debbie Rowe) изненадващо заяви, че също не възнамерява да се появи в залата в Лос Андежлис.

Сподели.