Manowar отново в България

Pinterest LinkedIn +

Джоуи Де Майо (Joey DeMaio) и Ерик Адамс (Eric Adams) от легендарната метъл банда Manowar идват отново в България на 1 декември.

Повод за визитата на басиста и вокалиста на Manowar е промоция на DVD-то на групата "Manowar Live in Bulgaria - Kaliakra Rock Fest 2007". То включва концерта им от 30 юни 2007 г., който закри Калиакра Рок Фест в Каварна, както и концертни кадри с техни изпълнения от метъл фестивала "Magic Circle Festival" в Германия.


Впечатляващото шоу на метъл легендите в черноморския град беше заснето с няколко камери от сцената и вътре в публиката. По време на тричасовото шоу Manowar отбелязаха първото си гостуване в страната с изпяването на националния химн на български език.


В DVD-то са включени и четири парчета на руските метъли "Sixth Sense", познати у нас именно от тазгодишното издание на Калиакра Рок Фест, където подгряваха концерта на метъл легендите. Руската група също пристига за промоцията на "Manowar Live in Bulgaria - Kaliakra Rock Fest 2007".


Младата група е избрана лично от "метъл кралете" да подгрява публиката им и при последвалите след Каварна сценични изяви.

Сподели.