Манън Карпентър хвърли ръкавицата на Рейчъл Атертън за световната купа в UCI

Pinterest LinkedIn +

Борбата при жените за световната купа UCI Mountain Bike стана изключително ожесточена на трасето в Леоганг, Австрия. Настоящата шампионка Рейчъл Атертън остана втора в шеметното спускане по трасето. Тя не успя да задържи преднината си и във втората половина на пистата допусна да бъде задмината от друга британка - Манън Карпентър. Това бе втора победа за Карпентър през сезона след успеха й в ЮАР по-рано през 2014 година. Дали Рейчъл Атертън ще успее да се възстанови и да отговори на предизвикателство, ще стане ясно наесен след паузата през сезона. Междувременно може да видите от първо лице как протекоха шеметните спускания на Карпентър и Атертън.

Борбата при жените за световната купа UCI Mountain Bike стана изключително ожесточена на трасето в Леоганг, Австрия.

Настоящата шампионка Рейчъл Атертън остана втора в шеметното спускане по трасето. Тя не успя да задържи преднината си и във втората половина на пистата допусна да бъде задмината от друга британка - Манън Карпентър.

Това бе втора победа за Карпентър през сезона след успеха й в ЮАР по-рано през 2014 година. Дали Рейчъл Атертън ще успее да се възстанови и да отговори на предизвикателство, ще стане ясно наесен след паузата през сезона.

Междувременно може да видите от първо лице как протекоха шеметните спускания на Карпентър и Атертън.


Сподели.