Мъж се обръсна за пръв път от десетилетия и дори жена му не можа да го познае (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В шоуто на Рейчъл Рей този човек претърпя пълна промяна. От брадясал дългокос мъж, повече принадлежащ към шоуто Duck Dynasty, той се превърна в очарователен джентълмен. Когато се видя за първи път без дългогодишната си брада, самият побратим на музикантите от ZZ Top също беше удивен и дори не успя да сдържи емоцията си. Наистина изглежда като напълно различен човек. Реакцията на съпругата му пък беше съвсем очаквана. Пищейки, тя дотича до него и го прегърна, невярваща на очите си. Дори се наложи водещата да ги раздели с цел да запазят... благоприличие пред публиката. Изумително е до каква степен окосмяване по главата (или липсата на такова) може да промени човека, нали?

В шоуто на Рейчъл Рей този човек претърпя пълна промяна. От брадясал дългокос мъж, повече принадлежащ към шоуто Duck Dynasty, той се превърна в очарователен джентълмен.

Когато се видя за първи път без дългогодишната си брада, самият побратим на музикантите от ZZ Top също беше удивен и дори не успя да сдържи емоцията си. Наистина изглежда като напълно различен човек. Реакцията на съпругата му пък беше съвсем очаквана.

Пищейки, тя дотича до него и го прегърна, невярваща на очите си. Дори се наложи водещата да ги раздели с цел да запазят... благоприличие пред публиката.

Изумително е до каква степен окосмяване по главата (или липсата на такова) може да промени човека, нали?


Сподели.