Майкъл Джексън – Конспирацията

Pinterest LinkedIn +

Още една книга за Краля на попа вече е на българския пазар. Бестселърът "Майкъл Джексън – Конспирацията" от Афродайт Джоунс разкрива истината за случилото се в и извън съдебната зала по време на най-сензационния криминален процес на десетилетието.

Разбира се, става дума за обвинението в педофилия на поп иконата Майкъл Джексън през 2005-а година.

Авторът на книгата осъжда медиите като главни виновници за опетнената слава на Майкъл Джексън по време на делото.

Прави го, като показва как изграждането на публичния образ на "перверзен човек, сексуален хищник, който съблазнява невинни деца в своя скандален Невърленд” изисква тоталното заобикаляне на истината.

Джоунс използва действителните съдебни стенограми и множество снимки, като допълнение към нейното разследване, доказващо реалността, която е прикрита от безбройните пикантни заглавия.

Липсата на доказателства за престъпления и оправдаването по 14 обвинения е пресъздадено в книгата чрез излагане на факти за действията на всички страни. "Майкъл Джексън – Конспирацията” завършва със заключението, че медиите са основните виновници за опетняването на един несправедливо обвинен човек.

Криминален репортер и автор на бестселъри, Афродайт Джоунс взима участие в много важни съдебни процеси на О. Джей Симпсън, Коби Браянт, Скот Питърсън, Майкъл Джексън, Робърт Блейк и много други. Като световно признат специалист в криминалния разказ, Джоунс има стотици телевизионни, радио участия и репортажи.

Сподели.