Маги Халваджиян: "България търси талант" е номер едно в ефира! Защо ли bTV не са скъсали договора с "Глобал Вижън"?!

Pinterest LinkedIn +

"BTV са в пълното си право да прекратят едностранно договора си с който и да е член на журито на 'България търси талант'. Както виждате обаче, не смеят да скъсат този с 'Глобал Вижън', защото това е най-рейтинговото предаване в ефира" , коментира Маги Халваджиян решението на медията.

Както е известно, той бе изгонен от журито на шоуто, като от bTV дори обявиха, че ще дадат продуцентската компания под съд. Маги обаче е категоричен, че мотивите за случилото се - "липсата на съгласие за оповестяване на договорите между bTV и 'Глобал Вижън" са просто претекст, за да бъде махнат.

"Дадохме съгласие още с декларацията преди 10 дни. Никога не са ни искали писмено такова, дори, когато казаха, че искат да отворят договорите, ние какво отговорихме? Направете го, но публично. Конкретно настояване да дадем писмен отговор "Да", никой не ни е искал", допълва Халваджиян. За финал той изненадващо заяви, че е ... доволен от факта, че bTV иска да съди "Глобал Вижън" за клевета.

"Много се надявам да го направят и това дело да приключи бързо, защото те всъщност разчитат след няколко години хората да са забравили за какво става дума, когато се окаже, че вместо те да ни осъдят, ние печелим делото. Никого не сме клевети, напротив - борим се единствено истината да излезе наяве", завърши той пред агенция "Блиц".

Голямата въпросителна на 23 април пък е "Кой ще замени Маги Халваджиян в журито на 'България търси талант"?! Вероятно ще научим отговора още във вторник вечерта.

Сподели.