Мадона се изказа в защита на свастиката от тур видеото си

Pinterest LinkedIn +

Мадона (Madonna) защити свастиката, сложена върху лицето на френски политик в тур видеото MDNA. В интервю звездата обясни, че употребата на всички картини, включително и свастиката, монтирана върху лицето на френския политически лидер Марин Льо Пен (Marine Le Pen), са избрани умишлено.

Мадона определя видеото като арт продукт и казва: "Изкуството служи за проследяване на онова, което се случва по света, за да бъде направен социален коментар. Този филм беше адресиран към нетолерантността, която ние, човешките същества, изпитваме едни към други, и за това колко много съдим хората преди да ги опознаем".

В допълнение звездата споделя: "В Гърция, Франция и навсякъде се опитват да изритат имигрантите, да накарат хората да се крият и да не показват истинската си религиозна принадлежност. Помислете какво се случва в Русия с гей обществото. Насочвам вниманието към тази нетолерантност и моля хората за внимание, да се събудят и да видят как създаваме допълнителен хаос в света".

Припомняме, че неотдавна лидерът на френската партия Национален Фронт повдигна обвинение срещу Мадона за накърняване на честта както на самата партия, така и на всички хора, които ѝ гласуват доверие.

Сподели.