Lorde се завърна грандиозно с Green Light

Pinterest LinkedIn +

Сякаш изминаха десетки години, откакто чухме Lorde за последно. Подобно на Ед Шийрън, новозеландката прекъсна почти тригодишната си почивка от сцената и се завърна на музикалния небосклон с ново парче. То се казва Green Light, а видеото към него, което много прилича на филм, е заснето от режисьора Грант Сингър. "Това е първата част от историята, която ще ви разкажа. Историята от последните две луди години от моя живот", анонсира песента в Twitter 20-годишната изпълнителка. "Толкова съм горда от парчето. Много е различно и до някаква степен изненадващо. Едновременно е забавно и тъжно, кара те да затанцуваш."

Сякаш изминаха десетки години, откакто чухме Lorde за последно. Подобно на Ед Шийрън, новозеландката прекъсна почти тригодишната си почивка от сцената и се завърна на музикалния небосклон с ново парче. То се казва Green Light, а видеото към него, което много прилича на филм, е заснето от режисьора Грант Сингър. 

"Това е първата част от историята, която ще ви разкажа. Историята от последните две луди години от моя живот", анонсира песента в Twitter 20-годишната изпълнителка.

"Толкова съм горда от парчето. Много е различно и до някаква степен изненадващо. Едновременно е забавно и тъжно, кара те да затанцуваш."


Сподели.