Livin' On A Prayer на Bon Jovi, както не сте я чували досега (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Daehan Choi е саксофонист от Южна Корея и е само на 18 години, но вече стана звезда със своите изключителни кавъри на популярни песни. Благодарение на изпълнението си на Livin' On A Prayer, класиката на Bon Jovi от 1986 г., той беше включен в топ селекцията на 9gag.tv и събра стотици хиляди гледания само за няколко седмици. Той прави впечатляващи кавъри и на хитове на Adele, Cee Lo Green, Panic at the Disco, Queen и др. Една бъдеща легенда или поредният талант, който ще се изгуби в дебрите на интернет пространството?

Daehan Choi е саксофонист от Южна Корея и е само на 18 години, но вече стана звезда със своите изключителни кавъри на популярни песни. 

Благодарение на изпълнението си на Livin' On A Prayer, класиката на Bon Jovi от 1986 г., той беше включен в топ селекцията на 9gag.tv и събра стотици хиляди гледания само за няколко седмици. 

Той прави впечатляващи кавъри и на хитове на Adele, Cee Lo Green, Panic at the Disco, Queen и др. Една бъдеща легенда или поредният талант, който ще се изгуби в дебрите на интернет пространството?


Сподели.