Лив Тайлър също получава роля в сериала на HBO - The Leftovers

Pinterest LinkedIn +

Aктрисата и дъщеря на рок-легендата Стивън Тайлър (Steven Tyler) - Лив Тайлър (Liv Tyler) - ще си партнира с Джъстин Теру (Justin Theroux) в предстоящия нов сериал на HBO - The Leftovers.

Историята, написана от Деймън Линделоф (Damon Lindelof) и режисирана от Питър Бърг (Peter Berg), се развива след Страшния съд. Последният ден за човечеството обаче се оказва доста по-различен от очакванията на хората, част от които остават на Земята и са принудени да се борят за живота си.

В дебюта си на малкия екран Лив Тайлър ще се превъплъти в ролята на Мег - млада жена, на която й предстои да се омъжи, но се отказва в последния момент и става част от мистериозен култ.

Актрисата е най-известна с ролите си в трилогията Lord of the Rings (Властелинът на пръстените), Armageddon (Армагедон) и The Incredible Hulk (Невероятният Хълк), а наскоро участва и в комедиите Robot & Frank и Space Station 76.

До момента има поръчан само пилотен епизод от The Leftovers, като в актьорския състав са още Кристофър Екълстън (Christopher Eccleston), Кари Куун (Carrie Coon), Ан Дауд (Ann Dowd) и др.

Сподели.