Люси Дяковска стана "Кралица на джунглата" в немско екстремно риалити

Pinterest LinkedIn +

Известната певица с български корени Люси Дяковска спечели екстремното телевизионно риалити, излъчвано в Германия. То се нарича "Аз съм звезда, изведете ме оттук" и наподобява познатия у нас "Сървайвър". Българката получи най-много гласове от публиката и се сдоби с титлата "Кралица на джунглата", съобщава "Билд".

"Да живее Люси Людмила Тарзания Първа" - избухна и самата изпълнителка с пост в социалните мрежи, с който изрази огромната си радост от извоюваната с труд победа.

Предаването е снимано в австралийската джунгла, където в продължение на 17 дни популярни личности се сблъскват с редица предизвикателства. В крайна сметка последната оцеляла се оказва Люси, която грабна наградата от 100 000 евро. 47-годишната българска звезда надви 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар.

Във вихъра на емоцията, българката е споделила пред местни медии, че финалът на 4 февруари е съвпаднал с годишнина от смъртта на майка ù. "Може би Вселената е имало нещо предвид. Мамо, щеше ми се да можеше да ме видиш" - е възкликнала тя, цитирана от "Шпигел".

Медиите в Германия коментират, че Дяковска е спечелила публиката със своята загриженост за останалите, с позитивната си енергия и "непретенциозната си натура", но в решителните моменти е проявила голяма амбиция и се е справила с нечовешки изпитания. Едно от тях например е било да яде скорпион, тарантула и свинска матка.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.