Люси Дяковска: На българите ни липсват амбиции

Pinterest LinkedIn +

"На българите ни липсват амбиции", заяви в ефира на bTV Люси Дяковска.

Според 38-годишната певица германците са по-успели от българите, защото последните нямат амбиции.

"Прекалено много се доверяваме на чувството, че мама ще ни прибере обратно вкъщи. Това липсва при германците. Няма го истинският страх, че ще останеш сам."

Изпълнителката разказа за времето, когато е трябвало да се раздели със семейството си, за да продължи образованието си в Германия.

"Много съм привързана към семейството си. От него съм получила невъзможно много любов. Може би затова съм станала толкова емоционален човек. Майка ми си остана човекът, който спрямо кариерата ми се държи най-резервирано. Комплиментите, които ми е правила, са единици. Това ме амбицира да съм по-добра. Определено съм момичето на тати, но не бях такава като малка – той беше изключително строг към мен. Аз го боготворях.

Това ни беше първата раздяла. Когато се видяхме в Германия, аз много плаках. Не исках той да си тръгва, защото се чувствах сама. Успях да осъзная, че родителите ми трябва да бъдат най-важни в живота ми, независимо колко критични са към мен."


През 2000 г. Люси става част от поп групата No Angels. Скоро те се превръщат в най-продаваната германска момичешка банда за всички времена. През 2003 г. No Angels се разпада, събирайки се отново за кратко през 2007 г.

"Повечето дни от месеца ние бяхме на път и сме работили. Почти никой не знае как да се справи с този обем на работа, който те връхлита – факт е, че ние бяхме първите. Стресът и психическото натоварване се отразиха на всяка една от нас."

Сподели.