Людмила Сланева

Pinterest LinkedIn +


Людмила Сланева, или Локо, е родена през 1975 г. в град Тетевен. 30 години по-късно тя е утвърдена актриса, записва първия си албум и е не по-малко известна от съпруга си - Стенли.
Людмила започва да се занимава с музика още в училище, където сформира няколко банди, първата от които носи името Снайпер, но след приемането си в НАТФИЗ се посвещава изцяло на театъра. Има роли в постановки на Малък градски театър “Зад канала”, Сатиричния театър, Театър Българска Армия и др.

Връща се отново към музиката и през 2004 г. записва първата си песен - “Малките чудеса”, която заедно с успешни сингли като “Под дъгата” и “Облаци” влиза в първия й албум. Звученето й напомня силно на това на Стенли, до голяма степен заради спецификата на гласа й. Клиповете й са артистични, най-често дело на режисьора Васил Стефанов. Свири на китара.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.