Любовни играчки - първи стъпки за начинаещи

Pinterest LinkedIn +

Ако сте в онзи етап от връзката ви, в който усещате, че имате нужда от някакво разнообразие, но не знаете какво е точно то, или пък просто сте решили да пробвате нещо ново - ние ще ви помогнем. Или по-конкретно секс шоп Passion.bg - мястото, където огромното разнообразие и дискретността са абсолютна гарантирани, защото това са двете неща, от които се нуждаете, за да си подарите нови интимни преживявания, които ще ви сближат още повече с любимия човек. 

Има ли специални играчки за начинаещи? 

Отговорът е “Не”. Но винаги е хубаво да се започне от по-простичките неща, за да има градация в бъдеще, а и за да се адаптирате към това ново преживяване и новия вид удоволствие, което ще изпитате. 

Навлизайки в обширния свят на секс играчките е лесно човек да се обърка какво точно да пробва първо и какво евентуално би харесало на него или на партньора му. Разбира се, и тук не прави изключение това, че с напредване на времето вие сами ще откриете нещата, които ви доставят удоволствие, а Passion.bg ще се погрижи всички пособия за това да са само на клик разстояние от вас. Но ако още сте в началото и недотам ориентирани, в тази статия ще ви дадем идеи и насоки, които ще са ви супер полезни - затова четете внимателно. 

С какво да започнете? 

Отговорът на този въпрос изключително много зависи от нагласата, с която тръгвате към този тип преживяване, както и целта, която си поставяте с вашия партньор. В случай че не подберете правилните играчки, е възможно да останете разочаровани и дори с неприятни емоции от някоя случка в леглото. А и невинаги първата употреба е оптималната възможна - някои уреди и аксесоари искат допълнителен опит и свикване. 


И все пак:

  • Ако тотално искате да промените досегашната концепция на вашия любовен живот, то тогава ролевите игри и превъплъщаването в различни образи са добра идея като за начало;
  • Ако пък вашата единствена цел е да изненадата половинката си по нестандартен начин и секс играчките не са ви добре познати - започнете с еротично бельо. То е достатъчно секси и провокативно и с него ще изпратите повече от ясно правилното послание към своя любим;
  • Съвсем не е лошо да имате още по-ясна концепция и да насочите вниманието си към конкретни секс играчки, които искате да изпробвате - в Passion.bg ще откриете всичко, което търсите, та дори и повече. Опитайте с вибратор, като за начало - добре позната класика, която ще внесе екзотична нотка в половия ви живот.

Светът на любовните аксесоари е доста богат и винаги има първи път, в който се сблъсквате с него. Но за да се увенчаете успех, е нужно единствено да знаете откъде да пазарувате. Ако тази задача е вече изпълнена, действайте смело и бъдете готови за експерименти. 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.