Линдзи Лоуън и Джесика Алба изгряха голи в кървавия екшън "Мачете" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Още преди появата на дългоочаквания нов филм на Робърт Родригес (Robert Rodriguez) – "Мачете", вниманието към лентата бе повишено и заради редицата атрактивни имена в каста.

Но докато Дани Трейо едва ли би могъл да впечатли с "изискания" си чар, то мъжката половина от киноманите определено имаше от какво да са доволни - сред звездите блестят доказани секссимволи като Джесика Алба (Jessica Alba), Линдзи Лоуън (Lindsay Lohan), Мишел Родригес (Michelle Rodriguez) и компания.

Дали като допълнителна застраховка за гледаемост, или заради друго, но първите две дами изгряват в цялата си прелест в "Мачете", демонстрирайки неповторимия си сексапил.

Факт, който до известна степен може и да изненадва, като се има предвид, че Алба доскоро тотално отказваше всякакви голи сцени в киното (виж, за Линдзи подобно амплоа е ежедневие).

В комбинация с доказаната формула "шокиращо насилие - убийствени реплики - ефектна визия", филмът сякаш се опитва да афишира сериозни амбиции за възвръщане на поразклатеното доверие към позициите на Родригес в киното. Дали обаче това е достатъчно?! Само времето ще покаже.

Сподели.