Летисия Каста вечеря в центъра на София, актьор от "Ангели и демони" е другата звезда в "Островът"

Pinterest LinkedIn +

Популярният топмодел и актриса Летисия Каста (Laetitia Casta) вече е в София, където бе настанена при засилени мерки за сигурност в тузарския петзвезден грандхотел "София".

Френската звезда намери няколко свободни часа и успя да се разходи из центъра на столицата, като вечеря в популярен вегетариански ресторант, естествено под зоркото око на охраната си.

Каста пристигна у нас с близка приятелка, като предпочете да остави трите си деца у дома, въпреки че снимките на новия проект на Камен Калев - "Островът", в който ще участва, се очаква да продължат близо два месеца.

Те стартират на 10 август сутринта в столичния кв. "Лозенец", който се очаква да бъде затворен за движение в частта около площад "Журналист".

Вече е ясно и коя е другата голяма чуждестранна звезда в каста - това е известният датски актьор Туре Франк Линдхарт (Thure Lindhardt), който е участвал в заглавия като номинирания за два Оскара шедьовър на Шон Пен (Sean Penn) - "Сред дивата природа" и "Ангели и демони" с Том Ханкс.


Линдхарт в "Ангели и демони" (крайният вдясно)...

Контактите с двете звезди Калев е осъществил по време на тазгодишното издание на фестивала в Кан, където представяше изключително успешния си последен филм "Източни пиеси".

Сподели.