"Лесно е да се засмееш", призоваха "Комиците"

Pinterest LinkedIn +

На официална пресконференция в НДК, екипът на телевизионното предаване "Комиците" обяви началото на националното турне на шоуто, под надслов "Лесно е да се засмееш". Обиколката на артистите стартира на 14 август във Велико Търново и приключва на 29 август в Кюстендил.

Водещ на пресконференцията беше актьорът Любомир Нейков, а сред останалите присъстващи бяха колегите му Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Петьо Петков, както и продуцентът на "Комиците" - Евтим Милошев. Подробности около предстоящото турне разкриха и специалните гости тази година - музикантите Устата, Тони Димитрова и група Те с Преслава Пейчева.


Поради здравословен проблем, на събитието не присъства Кръстьо Лафазанов. Снимка: Avtora.com

Обиколката на комедийното предаване включва 13 дати в най-големите градове на страната. Средната продължителност на всеки един от шоу-спектаклите е 2 часа, съобщиха артистите.

Основната цел на "Лесно е да се засмееш" е зрителите да се срещнат на живо с екипа на "Комиците". "Искаме да бъдем навсякъде в България, за да могат хората да се докоснат до присъствието и личното обаяние на актьорите", коментира Евтим Милошев.

Специално за спектаклите, организаторите са подготвили мащабна сцена с модерно озвучаване и осветление. За настроението на публиката в залата ще допринесат и различни по вид пироефекти.


В Русе, Варна и Бургас "Комиците" ще изнесат по два концерта.
Снимка: Avtora.com 


Националното турне на шоуто се провежда за второ поредно лято, като желанието на артистите тази година е да изненадат феновете си с неизлъчвани досега номера. "Ненчо Илчев е подготвил нови фокуси, които са закупени последно от самия Дейвид Копърфийлд. Очаквайте много изненади от Преслава Пейчева и Тони Димитрова. Тази година и балетът е съвсем различен", каза за Avtora.com Любомир Нейков.

На концертите от обиколката няма да присъства сценичния герой "Бате Бойко Борисов", поради вътрешнополитическите вълнение в страната, обясниха от екипа на предаването. Сред скечовете, които артистите ще представят на родната публика, са този за "Баджанаците", както и последният образ на Руслан Мъйнов - "Диджей Бял гъзар еделвайс".

Градовете, през които ще премине "Лесно е да се засмееш", са Велико Търново, Русе, Добрич, Каварна, Варна, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Пловдив и Кюстендил. Вторият телевизионен сезон на "Комиците" ще стартира в ефира през месец септември 2008 г.

Сподели.