Леса потушили, а я горю, г-н Путин! Московски студентки се разголиха за календар в чест на руския премиер

Pinterest LinkedIn +

То бива любов, ама чак пък толкова?!

12 красиви студентки от московския факултет по журналистика към държавния университет решиха да изненадат по нетрадиционен начин руския премиер Владимир Путин по случай 58-ия му рожден ден.

Специално за повода, издателството на факултета пусна в продажба еротичен календар, на който дамите позират неглиже за всеки месец от годината. Под всеки кадър те изпращат и свое лично обръщение към политика, като някои от тях се отличават с доста оригиналност като например: "Владимир Владимирович, леса потушили, а я все еще горю" или "Владимир Владимирович, Возьмете вторым пилотом?".

"Този календар е направен абсолютно чистосърдечно и не съдържа никаква ирония или сарказъм. Просто ние в журналистическия факултет много харесваме Путин и решихме да го поздравим с красотата си", коментира един от моделите, Елена Горностаева.

Продуцентът на проекта Владимир Табак пък обяви, че участващите в календара красавици не са "просто модели, а умни девойки, които се справят изключително добре по пътя си към висшето образование".

Изненадващо и деканът на Университета също подкрепи идеята. "Студентите са свободни хора и не можем да ги възпрепятстваме какво правят във времето извън занятията. Да, безусловно не бихме искали те да присъстват в непристойни фотографии, но пък и в самия календар не се виждат подобни кадри", заяви Елена Вартанова.

Ние пък, без каквато и да е връзка, отсега започваме да издирваме кога е рожденият ден на любимия ни премиер Бойко Борисов, пък който трябва, да му мисли отсега.

Сподели.