Лейбълът на Jay-Z с двоен удар – подписа с Кайли Миноуг и Timbaland

Pinterest LinkedIn +

Сигурно е много готино да си Шон Картър (Shawn Carter) a.k.a. Jay-Z – да имаш куп успешни албуми и много хитове, да притежаваш баскетболен отбор като Бруклин Нетс, да си женен за самата Beyonce и на това отгоре собственият ти лейбъл да добавя още суперзвезди към своя каталог.

Точно така. Сайтът на Jay-Z – Life & Times обяви, че световната поп звезда Кайли Миноуг (Kylie Minogue) и маститият хип-хип продуцент Timbaland вече са част от голямото семейство на лейбъла Roc Nation.

И ако за Timbaland това донякъде не е кой знае каква сензация, предвид приятелските му отношения с Шон Картър, то новината за красивото австралийско миньонче е повече от любопитна.

Наскоро Кайли Миноуг обяви намеренията си да се отдръпне леко от музикалната сцена в преследване на актьорска кариера. Дали този ход с лейбъла на Jay-Z не означава, че това оттегляне ще бъде за кратко, предстои да разберем.

Част от Roc Nation - независимо дали става дума за издаване или само за продуциране - са още куп звезди на световната музика като Shakira, Rihanna, M.I.A., Rita Ora и, разбира се, самият Jay-Z.

Сподели.