Ларс фон Триер иска Шая Лабьоф за следващия си филм - еротичния Nymphomaniac

Pinterest LinkedIn +

Звездата от Transformers – Шая Лабьоф (Shia Labeouf), вероятно ще участва в новия филм на Ларс фон Триер (Lars von Trier) – Nymphomaniac.

Новият проект на скандалния датски режисьор ще проследи еротичните преживявания на жена от младостта й до нейната 50-годишнина.

За главната роля във филма вече е избрана добре познатата от филмите на Триер – Шарлот Генсбур (Charlotte Gainsbourg), участвала в Melancholia и Antichrist, а Стелан Скарсгард (Stellan Skarsgard) ще влезе в ролята на нейния съпруг. Все още няма информация какъв ще е персонажът на Лабьоф.

Снимките за Nymphomaniac се очаква да започнат през септември в Германия, като филмът ще има две версии – една нецензурирана, в която нищо няма да бъде спестено на зрителите, както и една "по-лека", с използването на различни ъгли на заснемане и замъгляване на някои сцени.

По все още непотвърдена информация във филма  ще участват също Никол Кидман (Nicole Kidman) и Уилям Дефо (Willem Dafoe), които са работили с Триер в Dogville.

Следващият филм, в който Шая Лабьоф ще може да бъде видян, е драмата на Джон Хилкоут Lawless. Световната премиера на филма, в който участват още Том Харди (Tom Hardy), Джесика Частейн (Jessica Chastain) и Гари Олдман (Gary Oldman), е с дата 29 август. В България Lawless ще излезе по кината седмица по-късно – на 7 септември.

Сподели.